Meer meidenteams bij BVA!

Komend seizoen speelt BVA voor het eerst met een VU18, VU16, VU14 en VU12 team. Meiden die leuk willen basketballen, hard willen werken, en beter willen worden weten BVA steeds makkelijker te vinden.

“We zijn erin geslaagd om een leuke en competitieve sfeer te creëren bij het meidenbasketbal bij BVA”: aldus Stephen Deul, trainer/coach en trekker van het meidenbasketball bij BVA.

Mede dankzij de enthousiaste en gemotiveerde trainers en coaches beschikken alle teams over een goede basis.  We trekken die lijn volgend seizoen dus graag door. En nodigen graag enthousiaste meiden uit die competitief willen basketballen in een leuk team. En waar mogelijk prijzen willen pakken.

Heb je interesse om te basketballen in een van de meidenteams van BVA? Voor meer imformatie of aanmelden: leden@bvamsterdam.nl


Coach VU18, Stephen Deul

Focus: Spelplezier // Zelfvertrouwen // Hard work // Ontwikkeling // Resultaat

Stephen is op zijn tiende begonnen met basketbal en heeft 25 jaar met veel plezier, passie , inzet en toewijding in o.a. de eredivisie en promotiedivisie gespeeld.

Doel: Speelsters helpen het beste uit zichzelf en team te halen.


Coach VU16, vacant.


Coach VU 14, Daphne Kok-Sey Tong 

Focus: Spelbewustzijn // Persoonlijke ontwikkeling

Daphne soeelt al sinds haar tiende basketbal. Zelf speelt ze in dames 1 van BVA. Met veel plezer en inzet draagt ze haar kennis en ervaring over aan jongere meiden.

Doel: Groei als individu en team.


Coach VU 12, Eva Hofmeester

Focus: Enthousiasmeren // Sociale en sportieve vaardigheden aanleren // Hard werken

Eva basketballt al zeven jaar bij BVA. Sinds twee jaar geeft zij training en sinds vorig jaar coacht zij ook. Wat zij leuk vindt aan het trainen en coachen is dat je de kinderen veel kunt bijbrengen over basketbal.

Doel: Op een plezierige manier kinderen helpen bij hun basketbalontwikkeling.