Lid worden

Kom gezellig mee doen!

Nieuwsgierig of proeftrainen?

Kom een keer langs om mee te trainen of naar een wedstrijd te kijken en kennis te maken met onze club en haar leden! Kandidaatleden mogen 2 keer gratis meetrainen. Je kunt dan meteen je toekomstige basketballvrienden/vriendinnen ontmoeten!

Om je in te schrijven en voor informatie kun je terecht bij de ledenadministratie: leden@bvamsterdam.nl

Voor de 3e training moet het volledig ingevulde en ondertekende inschrijfformulier, is tevens machtigingsformulier, samen met 1 pasfoto worden ingeleverd. Dit kan tijdens de training bij een aanwezig bestuurslid of na de training bij de trainer worden gedaan. Bij een nieuw lid onder de 18 jaar dient een van de ouders mee te komen.

Informatie over:
kosten contributie
het BVA-tenue
opzeggen lidmaatschap

Indeling

De Nederlandse Basketballbond heeft bepaald dat jeugdleden op geboortejaar worden ingedeeld. Bij meerdere teams in dezelfde leeftijdscategorie worden voorafgaand aan het wedstrijdseizoen de spelers op team ingedeeld. Dit gebeurt onder toezicht van het bestuur. Er wordt hier o.a. gekeken naar ambitie en niveau en in beperkte mate naar vriendjes in hetzelfde team.

Basketball’sCool

Op woensdagmiddag kunnen de allerjongsten vanaf 7 jaar de eerste stapjes doen in het basketball. Onder leiding van ervaren trainers  worden de basics aangeleerd. Tijd: van 15.30 uur tot 17.00 uur.